oRang KUat

Friday, June 8, 2012

Motivasi Tajuk entry bukan main ag kan?!!! :) Saya bukanlah pandai bermotivasi segala... Sekadar pendapat dan pengalaman mungkin..

Ok, mesti korang2 semua pernah rasa kecewakan?? Bercinta, putus tengah jalan. Ingatkan panas sampai kepetang rupanya taufan ditengah hari. Dan.. dan.. Mesti korang2 FRUST gila jangan sampai gila dan mula la kata, MENYESAL JUMPA@KENAL DIA! That normal. Tapi bila difikirkan, anda sebenarnya tak perlu nak menyesal, BONUS sebenarnya anda dapat kenal dia.. WHY?? Ok, jika anda tak kenal dia, anda takkan jumpa right person yang anda ada sekarang. Betul tak??

Ada satu ayat yang selalu saya ingat.. KITA AKAN JUMPA ORANG YANG SALAH TERLEBIH DAHULU SEBELUM KITA JUMPA YANG BETUL-BETUL SESUAI. Ni lah orang kata learning process. hee :)

Saya juga pernah lalui hal yang sama, sampailah bertemu Encik Tunang. Urm.. Terima kasih untuk dia yang salah, sehingga menemukan orang yang betul-betul terima kita apa ada kita. Saya tak pernah menyesal mengenali dia, tapi sedikit rugi masa. Itu sahaja. Tapi itu pengalaman yang mematangkan kita. Untuk jadi lebih kuat.


Jadi....
 
Peace!!

No comments: