oRang KUat

Friday, February 1, 2013

Kembali...


Assalamualaikum....

Kembali dengan 'Title' baru... Jika entry sebelum ini saya masih lagi anak2 mungkin... Kini im be a new person, x tukar nama, masih nama seperti dalam IC.. Bertukar STATUS!! waaa.... haa..

Lama menghilang tibe3 datang sedangkanorgxperasanpunguadalamblognixapelaa dengan pangkat baru!! Ok lah, walaupun tak ada sesiapa pun yang addict membaca blog saya. Tapi ini hanyalah pekongsian untuk diri sendiri bila kelapangan. 

28 DISEMBER 2012 tepat jam 930PM+++ saya  selamat di ijab kabulkan dengan kekasih hati. Saat tu, hanya ALLAH ja yang tahu perasaan ni. Excited... YEs! Neves?? Yes! Sedih.. Yes! Terharu.. Ya! Wow.. 





Malam sebelum diijab kabulkan -sekarang inai pun dah nak habis- Dah sebulan 2 hari semasa entry ini ditulis..


Persalinan saya. Baju pertunangan. Save bajet. ^__^ Baju akad nikah, klu bleh nak yang kita punya, x nak sewa2.. untuk kenangan hari tua. Jadi elak membazir pakai balik baju tunang hari tu. Simple...


Kasut pada malam tu...


Pelamin akad nikah. Nikah dimasjid, so kira tempat bergambar untuk anok beranok. ^__^


For me to u!


Perasaan yang sangat INDAH dan bercampur baur sebagai seorang WANITA. I feel It!
Terima kasih SUAMI



Now have two parents.. 


With big3 siblings, cousin, dua2 belah pihak.... Baru akad nikah, tunggu je la bersanding nanti. How wonderful moment!


wasalam...

2 comments:

Cik Yaya said...

Alhmdlh...da tukar title..hehe wahhh mjlis nikah je ke..mcm da snding..^_^

Akmal Izzah Alias said...

mjlis nikah je.. snding nnt next entry.. yg ni makn3 besar family3 je dulu