oRang KUat

Thursday, April 19, 2012

Menyepi


 salam....

Sedar tak sedar dah masuk bulan ke 4 dalam tahun 2012.. Dah pertengahan pun, minggu depan dah kira hujung bulan! YA ALLAH cepatnya masa... 

Blog pun lama sangat tak terusik. Ye lah, apa lah sangat blog ini. Ceh! Rupa-rupanya dah hampir 4 bulan lah juga saya tidak melewati dan melawati blog ini.. Sadis! Sibuk woooo... tak terkapai tangan. Bila balik kampung segala alam maya yang ada semestinya tak terusik. Saya takde tenet. Tapi enjoy okek, tanpa sebarang apa-apa hiburan alam maya, hanya lah kami dan kami.

Oya.. 4 bulan yang lepas saya tinggalkan blog ini dengan last paper untuk final. Dan sekarang saya kembali bajet orang tunggu dengan entry baru, dikala dan ketika tengah serabut dan final dan projek-projek yang bagai menikam jantung hati dan paru-paru saya. Sadis bukan!

Dan masih berbaki sebulan untuk saya dan kawan-kawan sekuliah untuk menyiapkan PSM kami. Mohon dipermudahkan AMIN. Dan juga masih berbaki dua bulan sebelum saya meninggalkan dunia yang penuh dengan kenangan manis bersama sahabat-sahabat di UTM.. Sedih....... itu lumrah.

SEMOGA KITA SEMUA BERJAYA DI DUNIA DAN AKHIRAT ITU DOA SAYA

wasalam.....

No comments: