oRang KUat

Friday, April 20, 2012

Terkilan... Mungkin

salam.....

Lagi sebulan lebih, sahabat baik saya akan menjejak kaki ke pelamin. Waaa sapa sangka kan?? Sedang-sedang dia menghitung hari bahagia saya, tiba-tiba dia merancang dalam diam! HAIP!!!! hehehe Takpe benda baik. Alhamdulilah. Dia bertunang pun telah membuatkan saya terkejut gaban! Sedangkan majlis bertunang awal MAC lepas pom saya tak dapat hadir, ini pula hari berbahagia awak.. Sori ye nabilah sayam!

Ya, faktor student semesta akhir, saya terpaksa berkejar dengan deadline sampai saya hampir died dibuatnya.  Mintak maaf sangat2. Dan bukan itu sahaja, saya turut terkilan tak dapat hadir  majlis perkahwinan sahabat bakal suami saya juga. Merangkap member kitorang. NGeee Terpaksa lah si dia berseorangan hadir majlis tu. Baju bukan main dah ready. Sekali tak dapat hadir. So sorry. Masa sangat- sangat menghimpit saya. Saya sangatttt ingin hadir sebenarnya. Tapi melihatkan schedule yang bagai mengejar dan saya berlari saya terpaksa berkorban.


18 Mei : Siap artikel & seluruh bab untuk semakan SV
21 Mei : sent artikel kepada penyelaras
28 Mei- 1 Jun : perbentangan PSM 
5 June : salinan draf akhir
6 Jun- 8 Jun : pemberian markah oleh panel
pembetulan sebelum penjilidan
******FINAL XM******
1July : tarikh akhir penyerahan PSM dah setel terjiliD!

Majlis Nabilah 31 Mei (Owhhh saya tengah pucat tanpa darah di depan panel)
Majlis Sahabat si dia: 1 2 Jun (owh saya tengah gilee untuk pembetulan draf akhir)

Ya..... Saya takde pilihan! hukhukhuk.. Mintak maaf semua.. P/s: majlis saya kena datang tau!!!!
 wasalam.....



2 comments:

blogtilldrop said...

huh..sibuk nampaknya..banyak program

Akmal Izzah Alias said...

huhu gtuh lah nampok gayenyee