oRang KUat

Friday, July 16, 2010

DILEMA

aih! dilema sungguh tgk2 shawl semua...
huhu.. kalau boleh semua nak...
dah tak tahu nak cakap apa dah! berkenan!!!!!!!!
tapi duit bukan ada banyak..
x leh sabar cikit tunggu balik kampung...
kuat betul dugaan.....

yela.... dari tadi duk usha2 shawl murah2... cantek2 lak 2...
ye la tgh banyak duit nie kan.... urm.. tapi tak boleh macam 2.. kena berjimat...
adeh!!! terasa sangat kat sanubari nie....
aceh3... sampai feeling g2 sekali lak aku neh!
huhuhu...
hah, bosan x bosan.... dah 4 entri dah hari nie...
owh.. bosan nye..........................................

tapi bila dah start dengan banyak2 asagment, mula la nak suasana cam nie plk...
urm.....! leceh! kan ke best kalau ma abah family saya kat sini...
at least cik kekasih ada kat sini pom dah ok....
hilang sikit kesunyian dan keboringan nie...
dah tak tahu nak wat pe..
ikutkan.. macam tiap2 hari saya basuh baju... hahahaha,...
boring punya pasal... tengok citer.. datang bilik tV.. tengok note lecture, bosan!!

2 comments:

hiro said...

akmal izah..gua dh fulu u..kenal dak sapa nee..eeeeeehehehee.

akmaizzah.alias said...

sape ek??? x thu la.. kena view ur profil dulu.haha