oRang KUat

Wednesday, February 23, 2011

Pencarian Blog Paling Hensem Dan Cantik 2011


salam...

tOday saya mau join contest!! heee
ok tajuk dia ialah Pencarian Blog Paling Hensem Dan Cantik 2011

untuk tahu lebih lanjut pasal contest nie leh klik HIKAYAT SI LUNCAI sebab dia yang bertanggungjawab dalam menyediakan kontes nie..

so mai kita pakat2 join jom..
sambil2 join contest dapat kenal kawan2
kan???




1.Buat entri bertajuk : Pencarian Blog Paling Hensem Dan Cantik 2011
2.Letak Header Hikayat Si Luncai
3.Jadi follower blog ni. (taknak follow pun takpe..tiada paksaan)
4.Tag seorang rakan blogger lelaki dan seorang rakan blogger perempuan. (nak tag ramai pun boleh.)
saya pilih sang lelaki ialah: magrib
saya pilih sang perempuan ialah: e'in
5.Pastu postkan link entri korang ke ruangan komen entri ni
6.Blog-blog yang join segmen ni luncai akan masukkan dalam bloglist dekat sidebar
7.Pemenang akan luncai promote blog dalam sticky post selama 1 minggu
8.Tarikh tutup 28 Feb 2011 / 11:59 PM


DONE

selamat berkenalan!!!

wassalam....
(^__^)v


5 comments:

♥e'in♥ said...

thnx! t e'in amek..... b'tuah nye ase..... huhu..

Akmal Ezzah Alias said...

heheh.. same2 dear!!!

Magrib said...

terima kasih la.. terharunya sebab tag saya.. anda jgn risau.. dalam masa terdekat saya akan join.. terima kasih kpd anda.. cool!

Encik Luncai said...

gambar header cantik..yang ada mini tu chantekk!..btw thanks join..gud luck ye :)

Akmal Ezzah Alias said...

@magrib: sama der..

@encik luncai: heee.. maceh2..