oRang KUat

Tuesday, April 26, 2011

Kami Bersama


salam....


last weekend kitorang g jalan2 pantai...


kebetulan pergi antar adik lelaki saya ke asrama dia kat MRSM Tumpat,


so after drop n lepak2 nga dia kat sekolah dia. Kitorang yang dalam keta nie pom plan la nak g lepak2 dekat Pantai Tujuh.. dah dekat sangat kan.. so amek la kesempatan tu



Lagi pom elok la amek angin musim2 panas nie kan??



Bila dah lepak2 tu, opkos ada la pikcanya kan..







hah! time nie cameraman panjat pokok ru ke? hahaah JOKE!







ok.. gaya seorang kakak yang mithalli! owh! huahuahua







hoi.... budak2 beratur nak masuk kelas!!!






ikot ketinggian plZ





nie aksi2 hebat dorang! hahaha


Papepom kitorang enjoy je.. yela dah kebetulan ada kat kampung nie, luangkan lah masa2 dengan family2 nie...



Masa berkualiti tu penting... ye dak??


wassalam....



3 comments:

*MARCIA E CARLOS* E LINDAS MENSAGENS said...

visitei seu blog e gostei muito parabens belas postagens voltarei mais vezes bjos marcia

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

umag aii..apa komen kat atas ni tulis..x paham akak..seronoknya ambik² gambar..x mandi-manda ker?

Akmal Ezzah Alias said...

@ kak rina: hahah akma sdii pom x pham kak..hehe...
gambor je amek.. x sempat nk mandi manda..hehe