oRang KUat

Sunday, October 31, 2010

sindrom ke??

salam....

owh... bestnye dapat shopping.. ye tak??
klu dah nama pompuan mesti korang pom best kan shopping... fuyoooo...
hahah... nie penyakit nama dia...
tapi tu yang kita suka kan??


hah! g shopping bawak camni! fuyooooo..
dunia milik kita.. haha
beli entah pape...

nak shopping.. nak shopping..
p/s: ada duit ke?????

hah.. kalau camnie ape lak citer nye?
huhu..

best giler!



bawak duit segini dulu kalau nak semua tu..hahaha
lol~~ bile mood dah mengada nak shopping.. tgk benda yang dah ada n biasa pom tinggin nak beli... adeh...
duit xda! hoh00...
patutla kdg2 lelaki fedup nga pompuan kaki shopping kan?
huhu..
naseb...~~


p/s: shopping2 jugak.. jgn membazir yer kawan2...
amalan syaitan tu...
huhuhu.
nasihat untuk saya jugak!


current mood: tinggin nak shopping..
duit xda..hahah


wasalam

2 comments:

Enna Banana said...

goosshh!! enna pun tigin nak shopping tapi fulus tak memberangsangkan, huaaaa!!

akmaizzah.alias said...

hahaahh..
same to me...
menci2..huhu