oRang KUat

Thursday, March 17, 2011

BEN ASHAARI : LELAKI vs PEREMPUAN KERANA FIZIKAL

salam...


untuk maklumat lanjuk sila klik banner ini


1) pernah... masa zaman budak2 dulu kerana fizikalnye.. tapi hakikatnya bila dah besar mula menilai seseorang melalui keperibadian dia.. ye la kalau setakat ensem je tapi peribadi cam tak senonoh x tertarik jugak...
***
2) perlu diutamakan juga dalam mencari pasangan tapi tidak berlebihan.. biarlah dia tu secara semulajadi dan sudah cukup bagi saya sekadar cukup sifat.
***
3) bahagian mata dan rambut kot! huhu.. kalau rambut kemas tu cam sukenya tgk.. huhu
reason lain tak tahu kenapa
**
4) tak bersetuju.. sebab org frust pom leh je naik badan,, sebab kecewa je makan, makan je kecewa.. haaa~~
***
5) 'lelaki kacak selalunya kaki perempuan' stgment nie ada betul dan ada yang tak betul.. mungkin sesetengah tu yang berbangga diri sebab dorang hensem so tu yang menjadikan dia "suka test market".. tp harap tak ramai la yer macam nie..huhu
***
6) macam sifat NABI MUHAMMAD S.A.W
sebab ape, dia lah contoh sebaik2 kaum adam.. mungkin kita tak boleh jadi total macam BAGINDA.. tapi sikit2 sifat tu kalau ada alhamdulilah..
penyayang, romantik, bertanggungjawab, soleh
beragama..,
***
7) saya berpuashati denga fizikal pasangan saya..
***
8)alhamdulilah saya berpuas hati dengan fizikal saya sekarang.. syukur dengan nikmat yang diberi..
***
9) tak payah la kot.. terima lah seadanya.. kita suka kat dia pom time macam tu, so wat pe nk ubah2..
tapi jika untuk kebaikan pasangan kita tak salah pom..
yang penting jangan selfish..
***
10) tak sure la.. tapi ada yang menjadi ada yang propa je lebih.. pandai pilih la.. yang penting jumpa doktor dulu n mintak pendapat yang pakar.. jangan main bedal je okek!
wassalam..

10 comments:

Dekcik said...

macam2 pendapat yang dekcik bace..
singgah lah blog dekcik

http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/03/perempuan-kerana-fizikal.html

nadiemsharmz said...

jenguk2 dr sgmen incik ben...best bc komen blogger2 lain...

http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan-kerana.html

cik gege said...

singgah dr blog abg ben... jom singgah rumah cik gege..

http://gegeriuhgegeombak.blogspot.com/2011/03/ben-ashaarilelaki-vs-perempuan-fizikal.html

Rafi Nilhan said...

macam2 citer ey?
salam kenal dari newcomer.. :)

http://kchhitam.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan-kerana.html#comments

http://kchhitam.blogspot.com/2011/03/pantun-blogger-merapu.html

Dayana Aj said...

dtg bce jwpn awak :))
slmt berkenalan..

http://viewsidedayana.blogspot.com/2011/03/en-ashaari-lelaki-vs-perempuan-kerana.html

mas saari said...

datang sini baca jawapan anda..
fizikal dan paras rupa nombor, yang paling penting hati yang ikhlas!

Sheraff Boroi said...

ni mmg ske rambut je ke,,.
dr rmai2 ske dada n perut..haha

meh mlawat

http://sheraffroi.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan-fizikal.html

NiSha said...

datang dari segmen abg ben..
http://heandsheloves.blogspot.com/

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

slm singgah dr segmen lelaki vs perempuan fizikal abang ben!! panass!!

wahh..nice entry!! wee!! lain entry lain pendapattt..besh2!!

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

yurn said...

best2...ske bace...macam2 citer ader...