oRang KUat

Thursday, November 25, 2010

contest :kids & baby photo contest


salam...

hehe.. giler contest.. kes shock dengan xm tadi.. adeh...

k second contest nie sal baby2.. hehe tomey2 la kan...
saya dapat tahu contest nie coz di tag oleh cik edura..

so.. saya terasa teringin lak nak join..
cam biasa ada la syarat2 penyertaannya...

contest dianjur oleh cik saffiyyah (nak detail sal contest nie, klik kat sidebar sebelah yer)

:::::: syarat -syarat penyertaan.

1. anda mesti menjadi follower blog kedua saya. http://sweetlikekisses.blogspot.com.Selepas ini pemenang akan di umum di blog baru:).. (sudah)

2. anda mesti tag kepada 8 orang maksimum.tidak boleh kurang.dan bila anda telah tag anda mesti inform pada kawan anda yang mereka telah ditag.:) OK..huhu

huhu.. akhirnya (sudah)

3. letakkan banner contest di sidebar anda. (sudah)

4. anda mesti sertakan satu gambar.tidak kisah gambar anda zaman baby,zaman anda budak budak,gambar adik anda,gambar anak anda,gambar anak saudara anda.. (sudah)



nie dia my anak! eh silap.. x kawen lagi..hehe
nie my twin kazen..
comey+ensem+nakal.. sume ada..
haha..mama dia jgn maraaa yaaa...
dari kanan gambar abang, kiri adik (abg kecik sikit) hee~~
pic nie di amek tapi pertengahan tahun nie.. saya suka pic nie sebb adik nampak nakal n penuh nga muslihat, manakala abang lak soft je..hee

ops lupa nak kenal nama
ABANG : saya abang, nama saya MUHD HARRIS SAFWAN BIN ARIF ISKANDAR, umur saya 2 tahun
ADIK: saya adik, nama saya MUHD FARRIS SAFWAN BIN ARIF ISKANDAR, umur saya 2 tahun..


5. hantar link entry anda didalam kotak komen entry contest ini. (sudah)

6.mesti mulakan title entry dengan nama contest. (sudah)

7. wajib diberitahu didalam entry tentang contest ini dan hadiah yang bakal diberi kepada pemenang. (sudah)


tarikh tutup sehingga 15 disember 2010 .tetapi terpulang pada saya jika hendak menamatkan tarikh lebih awal:)..so be alert!:)

hadiah yang bakal dimenangi ialah earring dari lazo diamond jewellery.white gold...

wasalam...




6 comments:

~terataibungaindah~ said...

comelnye!

Fuziani JSR said...

TQ kerana tag akak aQeMa.... akak cuba buat kalau ada kesempatan....

Amoi MiyaSya said...

gudluck tau ! :)

akmaizzah.alias said...

@ teratai: geram giler kat dorang.
@ fuziani: hehe ok kak!!
@ amoi..: tentiu33..

lian said...

yan twin ni comel la... mcm aidil zaquan n zaquan adha.... comel2....=)

Akmal Ezzah Alias said...

memang r.. abah dia nk jd cam tu laa.
satu ngeri kelantan..
satu ag ngeri slgor...

comey kan?