oRang KUat

Sunday, November 28, 2010

Lelaki Patut Baca kot ~~

salam..


dapat satu sumber dari blog cik khairul.. jadi mintak la nk share kan... so nie dia:


*****************************************

mai tgk kat link FB nie... share kat situ yer.. takut hak org kan..huhu..

KLIK SINI



suka giler part nie...


"Sayang, I nak tanya you ni. Lelaki ni memang ada supplier nombor telephone ke? I pelik lah bila tiba-tiba ada orang call I kata nak berkenalan. Entah mana kaum you dapat no telephone I pun I tak tahu. Mesti mintak dengan orang lain. Tak ke you rasa mintak nombor telephone orang lain, dari orang lain adalah satu cara yang tak gentleman langsung?"


"Tahukah you bahawasanya kaum lelaki you tu mudah perasan? Bila perempuan tegur and layan lelaki tu dengan baik je, mesti lelaki tu perasan kononnya perempuan tu suka dan nak tackle dia. Padahal perempuan tu just being nice. Can't you boys see that? Can't you?"


"Lagi satu kan kan you. I tak faham kenapa bila perempuan tu tak layan lelaki yang mengurat dia, lelaki tu akan cakap yang perempuan tu jual mahal dan sombong? But then, bila perempuan layan, sesedap hati je cakap yang perempuan ni murah dah mudah melayan. What the hell, you?"


********************************************


wasalam..



3 comments:

mimieux said...

lelaki slalu macam to0..haha

mai join contest nih

http://beletiaq.blogspot.com/2010/11/kids-baby-photo-contest.html

♥e'in♥ said...

haha.. ssh nk phm laky nie.. bile kite xlyn dowg ckp kite cm lawa sgt.. pehal tah..

Akmal Ezzah Alias said...

stuju nga korang