oRang KUat

Monday, November 22, 2010

Maceh kepada Owner Blog PInky..



salam...

tibe2 lak kan dapat award dari cik adek manis pinky a.ka ufa nie.. hehe
actually nie my first award from blogger2 nie...
budak baru lah katakan..hehe

untuk amek award nie sila ke blog ufa. klik kat ats tu n the terus je ke page awrd tu.. sori ek kekawan.. x dapt nk double klik... sori sekali lagi..huhu..
p/s: bleh kita knl2 nga ufa skli kan? huhuhuhu

tapi terkezzut! hehe
beautiful blogger ke?? hehe
pape pom trimas yer kamoo,...hehe

ok...

as usually kena tag kat yg beautiful3 la nie.. hehe.. blog n blogger dia skli k..hehe..
15 orang!!! wowow.. banyak tu. jenuh nak pilih, rambang mata...


calon3nya adalah:

huhu.. selesai!

p/s: mana yg dah ada award nie tu xpe la yer.. amek la lagi..hehe
wasalam..




5 comments:

anna ruzyana said...

thx for tag me i think, haha. well. ni kali ke 2 dpt tag yg sam. mean i kena buat lah jwpnya. huhu :) eh, come and read my entry.

♥e'in♥ said...

maseh ye! t e'in amek.. ;)

akmaizzah.alias said...

heheh.. welcome darl!

Izyanti said...

Eyh.. Cik ladybug dapat award la..! hehe. Thanks dear. :D

akmaizzah.alias said...

welcome cik ladybug.. huhu.. tapi amek kat page ufa k.. x dapt nk double klik..huhu