oRang KUat

Thursday, November 25, 2010

Shades Contest a.k.a Kaca Mata Hitam




salam....

kih3.. (nak tergelak dulu) kes nya saya ada hati nak join contest nie..hehe..
wowowowoooo...
with shades..

hee~~ ok.. saya dapat tahu contest nie dari cik akak zatie...

contest nie dianjurkan oleh cik Sab nga bopren dia, cik Mok.. ^__^

before korang nak join contest nie kena follow blog diorang dulu and baca2 dia punya syarat dan peraturan.. baru boleh join..
kat atas tu banner untuk contest nie... huhu..
(klik banner kat sidebar 2)


ok terus kepada gambar yang dicalonkan..
ngeh3.. cam skema je ayat tu kan..

shades 1:

shades nie saya beli kat KB Mall.. kalau tak silap akhir tahun lepas..
huhu. dipilih oleh incik kekasih hati saya..
dia kata.. bingkai kaler puteh baru nampak vogue! hahah
kisah pic nie lak , di amek time g makan2 angin kat pantai PCB, kelantan..
jadi pose la sikit kan! heee~~



shades 2:

pic nie lak time kitorang g berjalan2 kat Rantau Panjang.. konon nak shopping,
tapi sen xda..hoh0h0
jadi posing2 je la jawabnye..

hoho.. k tu je la kot kan??

ok sekarang masa untuk menge'TAG' orang..heee~~


DONE!! ^_____^

wasalam...

2 comments:

Diary of Mine said...

sorry... org xkai shades la.... xpat masok contest ni.. hehehe.. :P

akmaizzah.alias said...

alaaa.. ye ke?? huhu.. xpe2.hee