oRang KUat

Wednesday, November 3, 2010

Fakta Atau Auta



salamm...

hye beauty hye hensem...
wat about ur final paper ek?
dah ready? or ada yang dah nak hbs paper.. huhu.. horeyy untuk yang dah setel..

saya belum start paper ag..huhu... nak stdy tap tibe2 teringat kan something..

FAKTA ATAU AUTA




yer.. itu yang kita nak bercerita kan..

korang pernah dengar ke yang fakta ATAU auta
yang mengatakan...


seseorang yang berkulit putih atau cerah lagi cenderung untuk mengalami masalah-masalah kulit sensitif, seperti jerawat, burn, kulit x sama kaler n sebagainya berbanding dari seseorang yang berkulit agak gelap sedikit (bukan hitam tapi hitam manis)....

urm.. makna nya.. sesape yang rasa kulit dia x cerah tu jangan risau and jangan terasa rendah diri,, sebab uolz sebenarnya ada kelebihan berbanding orang yang berkulit putih..




tapi saya tak tahu la sejauh mana kebenarannya.. urm..

huhu.. so kesimpulan disini, kita sentiasa ada kelebihan dan kekurangan dalam diri masing2, xda yang perfect pom kat atas muka bumi ini..
tapi kita mesti lah sentiasa CONFIDENT dengan diri kita..
baru lah kita akan rasa cantik dan ensem selalu..

heee~~ betul x??? sape stuju angkat tangan!
hehe..


current mood: pimple dah mula nk jengok2.. owh my face..
p/s: ada ape2 petua x? hee


wasalam...

7 comments:

tieykah said...

korek idong,tepek kat jerwat itu.haha.hebat dop aku zah?

♥e'in♥ said...

yeke?? huhuhu.. btw, good luck 4 ur exam.. ;)

akmaizzah.alias said...

@tikah: hahahh.. idea hebt! mesti mu amal sokmo.. ptut xdop jerwat.haah

@ein: x thu la btl tak.. huhu.. gukluk to u to

Aisyah AR said...

huhuu...final di uum kna tunda ke 21 nov...sedih.....huk3! banjir..banjir...

http://yoishme.blogspot.com

akmaizzah.alias said...

la yer ke?? jadi aisyah blk dulu la ek?? ok la 2.. dpt jgk blk kg..huhu

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

GKSB berkulit gelap, so memang xda masalah jerawat.. cuma kadang2 segan sebab kulit gelap tp pak we kulit putih

hahaha

akmaizzah.alias said...

ye ke GKSB? so btl la jgk org2 kata kan? hehe.. ok la tu slg melengkapi..huhu
gelap2 pom cumil! ^___^